Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan nettstedet for Sameiet Gamle Drammensvei 35 (gmldrv35.no) samler inn og bruker personopplysninger.

Sameiet, ved styrets leder, er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

 

Cookies

Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du leser en nettside som gmldrv35.no. Vi generere per nå (publiseringstidspunktet) ikke statistikk over din bruk av våre sider og vi kan derfor ikke spore din bruk av dette nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

 

Ekomloven fra 2013 og ble kalt «cookie-paragrafen» (ekomloven § 2-7b) pålegger alle nettsteder å redegjøre for sin bruk av cookies. Nedenfor finner du informasjon om vår bruk av cookies. Ved å besøke våre nettsider på gmldrv35.no samtykker du i at det settes coocies i nettleser din. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. På nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise cookies, og også få tips til sikrere bruk av internett.

 

Følgende cookies brukes på gmldrv35.no:

cookieconsent_dismissed – CC Cookie Consent – Viser informasjon og lenke til personvernerklæringen. Registrerer aksept.
jetpack_sso_*Jetpack fra Automattic for SSO og trafikkstatistikk.